Mijn werkwijze

Alles wat ik doe doe ik met hart en ziel. Oftewel met veel aandacht, liefde en passie. 


Als herstelexpert op het gebied van niet-aangeboren hersenletsel (PCS), burn-out, depressie, PTSS, spiritueel en narcistisch misbruik, weet ik als geen ander hoe het voelt om het spoor bijster te zijn. Maar ik weet ook hoe het voelt om weer in mijn kracht te staan. 


Ik houd van open en kwetsbare gesprekken en van het stellen van vragen vanuit oprechte interesse en nieuwsgierigheid. Dit doe ik wanneer ik als spreker mijn verhaal deel, maar ook in de 1-op-1 gesprekken die ik voer als coach.


Daarnaast werk ik graag op (mijn) gevoel. Maar maak ik ook gebruik van bewezen methoden, opgedane kennis uit literatuur en technieken vanuit mijn studie- en verandermanagement achtergrond, als ik een adviesrol vervul. 

Wat kan ik voor je doen?

BEDRIJFSADVIES

Als sensitieve verandermanager weet ik als geen ander mijn vinger op de zere plek te leggen. Bewustwording is de eerste stap op weg naar verandering. Als het niet linksom kan, dan gaan we rechtsom.

COACHING

Klaar om de regie over jouw leven terug te pakken? Om echt te gaan leven in plaats van overleven? Ik luister met een open hart en stel vragen om jou aan het denken te zetten. Het is aan jou om stappen te zetten.

SPREKEN

Op zoek naar een enthousiaste spreker met kennis van zaken? Als spreker deel ik mijn verhaal over mijn weg naar herstel en hoe dit mij geleerd heeft om op mijn gevoel te vertrouwen. Veerkracht en hoop voeren de boventoon.

Verbinding via poëzie

Naast spreken, coachen en het vervullen van een adviesrol schrijf ik ook graag gedichten. 


Ik ben hier destijds mee begonnen om mijn gevoelens en gedachten een plek te kunnen geven. Om de chaos die er binnenin mij heerste van mij af te kunnen schrijven. In eerste instantie schreef ik dus alleen voor mezelf. 


Later kwamen daar de open mic avonden bij, waar ik anderen door het delen van mijn woorden, meer dan eens tot tranen toe heb weten te raken. 


Ik schrijf ook graag op maat gemaakte gedichten voor speciale gelegenheden. Of dit nou spoken word avonden zijn of als intermezzo op een ander soort evenement. Allebei zijn ze op mij van toepassing.

Meer weten over de mogelijkheden?