Coachen op basis van echte verbinding

Ik coach vanuit de gedachte dat alles waar we naar op zoek zijn, al binnenin ons leeft. Het is alleen vaak ondergesneeuwd geraakt. Of we hebben nog niet eerder het vertrouwen ontwikkeld (of mogen ervaren) dat wij aan het roer van ons eigen leven staan.


Jarenlang was ik zoekende (ook voor mijn eerste hersenschudding) en ging ik van de ene therapie naar de andere. Maar ik bleef me verloren voelen en alsof er diep vanbinnen iets mis met mij was. Alsof er iets gerepareerd moest worden. 


Totdat ik ontdekte dat ik hoogsensitief ben en dat ik daardoor de wereld op een andere manier zie, voel en ervaar. Ook bleek zenuwstelregulatie voor mij de "missing link" te zijn in mijn weg naar herstel. Hierdoor begon ik stap voor stap weer te voelen en te ontdekken wat ik nodig had om mij goed te voelen.


Het is dan ook mijn droom (en missie) om jou te laten ervaren hoe het voelt om de regie over jouw leven terug te pakken. Om van overleven naar echt leven te gaan. Omdat ik ervan overtuigd ben dat een gelukkig en (mentaal) gezond leven, voor de meesten van ons, binnen handbereik is.

Een aantal dingen waar ik in geloof:

Ik geloof dat thuiskomen bij onszelf gaat over het leren luisteren naar de signalen van ons lichaam en het doorvoelen van onze emoties.


Ik geloof in het omarmen van onze imperfecties en eigenaardigheden, in plaats van te geloven dat we "te veel" of "niet genoeg" zijn.


Ik geloof dat het leren aangeven van onze grenzen en het uitspreken van onze waarheid, de weg is naar een vrijer en gelukkiger leven.


Ik geloof in het loslaten van oude patronen en overtuigingen, om een leven te creëren dat echt bij ons past.


Ik geloof dat de natuur onze grootste heel- en leermeester is en dat we onszelf daardoor beter (kunnen) leren begrijpen.


Ik geloof dat heling en herstel geen doel op zich hoort te zijn, maar dat het een doorlopend proces (oftewel een ontdekkingsreis) is.

Geloof jij ..

dat ik de coach ben

die iets voor jou kan betekenen?

Laten we dan gauw een kennismakingsprek inplannen!